Privoščite si svoj oddih na gozdni jasi v osrčju Savinjske doline, kamor vas vabi nova luksuzna počitniška hiša za štiri osebe.

V koči je opremljena kuhinja z vso opremo, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica (masažni tuš, umivalnik, WC), dve spalnici in sončna terasa z ležalniki s pogledom na bližnje hribe (Dobrovlje, Čreta, Menina planina).

Za sprostitev pa je tu še finska savna, ki se nahaja v sami hiši in jo uporabljate po lastni želji. Zunaj je pokrita terasa s kaminom, ter masažno kadjo (jacuzzi).

V okolici Koče na jasi je veliko možnosti za kolesarjenje, pohodništvo na bližnjo planino Ston, ki je priljubljena turistična točka za pohodnike, lahko pa si privoščite sprehod po bližnjem gozdu in gobarite. V bližini koče se nahaja smučišče Golte (6km).

Hiša ima lastni parkirni prostor, brezplačni internet, kabelsko TV, posteljnino, brisače.

Bodite izvirni in podarite darilni bon mladoporočencem. Podarite ga prijatelju, da povabi ljubljeno osebo …

Predstavitev koče

Koča na jasi

Pokrita terasa

Pokrit prostor za druženje. V sklopu koče je tudi prostor namenjen zunanjemu druženju pod streho ob žaru

  • Pokrito
  • WI-FI
  • Roštilj
  • oglje, les
  • Umivalnik
  • Miza + klopi

 

Podrobno

Koča na jasi

Masažni bazen

Za popolno razvajanje. V spodnjem delu koče, na terasi, se nahaja bazen z ogrevano vodo.

Podrobno

Koča na jasi

Spalnica

Dve spalnici. Obe spalnici imata udobne postelje, seveda vse v lesu, ena tudi z balkonom. Spalnici se nahajata v zgornjem nadstropju koče.

Podrobno

Koča na jasi

Vaš pobeg v naravo

Galerija

Mnenja obiskovalcev

O koči in aktivnostih

Koča na jasiKoča na jasi se nahaja v osrčju zgornje Savinjske doline, obdana je z gozdovi, travniki in hribovjem. Tam se čas ustavi ob petju ptic in čričkov. V okolici Koče na jasi je veliko možnosti za kolesarjenje, pohodništvo na bližnjo planino Ston, ki je priljubljena turistična točka za pohodnike, lahko pa si privoščite sprehod po bližnjem gozdu in gobarite. V bližini koče se nahaja smučišče Golte (6km). Sama koča je zgrajena izključno iz lesa.  Ogrevana je z kaminsko pečjo in klimatsko napravo.

Savinjska dolina ponuja kar nekaj destinacij za dnevne izlete. Lahko se odpravite v prelepo Logarsko dolino, lahko se zapeljete po panoramski cesti nad Logarsko dolino, se odpravite v Mozirski gaj, ali pa obiščete katero izmed mnogih domačih kmetij, kjer vam bodo postregli z odličnim savinjskim želodcem.

V neposredni bližini so Golte, ki ponujajo ogromno možnosti za pohodništvo, kolesarjenje, pozimi pa odlično smuko in ostale zimske športe.
Zgornja Savinjska dolina je pravi raj tudi za kolesarje. Če ste gorski kolesar, so okoli nas vršaci, ki bodo zadovoljili še tako zahtevnega kolesarja, če ste “cestaš”, imate na voljo celotno Savinjsko dolino, rekreativni kolesarji pa bodo okoli nas našli ogromno poti za rekreacijo.