Privoščite si svoj oddih na gozdni jasi v osrčju Savinjske doline, kamor vas vabi nova luksuzna počitniška hiša za štiri osebe.

V koči je opremljena kuhinja z vso opremo, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica (masažni tuš, umivalnik, WC), dve spalnici in sončna terasa z ležalniki s pogledom na bližnje hribe (Dobrovlje, Čreta, Menina planina).

Za sprostitev pa je tu še finska savna, ki se nahaja v sami hiši in jo uporabljate po lastni želji. Zunaj je pokrita terasa s kaminom, ter masažno kadjo (jacuzzi).

V okolici Koče ob jezeru je veliko možnosti za kolesarjenje, pohodništvo na bližnjo planino Ston, ki je priljubljena turistična točka za pohodnike, lahko pa si privoščite sprehod po bližnjem gozdu in gobarite. V bližini koče se nahaja smučišče Golte (6km).

Hiša ima lastni parkirni prostor, brezplačni internet, kabelsko TV, posteljnino, brisače.

Predstavitev koče

Koča ob jezeru

Pokrita terasa

Pokrit prostor za druženje. V sklopu koče je tudi prostor namenjen zunanjemu druženju pod streho ob žaru

  • Pokrito
  • WI-FI
  • Roštilj
  • oglje, les
  • Umivalnik
  • Miza + klopi

 

Podrobno

Koča ob jezeru

Masažni bazen

Za popolno razvajanje. V spodnjem delu koče, na terasi, se nahaja bazen z ogrevano vodo.

Podrobno

Koča ob jezeru

Spalnica
Koča ima dve spalnici v pritličju. Obe spalnici sta opremljeni z dvojnima posteljama.

Podrobno

Koča ob jezeru

Vaš pobeg v naravo

Galerija

Mnenja obiskovalcev

O koči in aktivnostih

Odmislite vsakdanje skrbi in si privoščite oddih v novi luksuzni Koči ob jezeru. Koča je primerna za ljubitelje miru, romantike ali aktivne družinske počitnice.  Zgrajena je izključno iz lesa v njej je bivanje zdravo in prijetno, namenjena je za 2 – 4 osebe. Koča ponuja popolnoma opremljeno kuhinjo, moderno kopalnico v kateri se nahaja tudi finska savna z eteričnimi olji, na zunanji pokriti terasi pa je vroča kopel oziroma jacuzzi s pogledom na jezero.

Savinjska dolina ponuja kar nekaj destinacij za dnevne izlete. Lahko se odpravite v prelepo Logarsko dolino, lahko se zapeljete po panoramski cesti nad Logarsko dolino, se odpravite v Mozirski gaj, ali pa obiščete katero izmed mnogih domačih kmetij, kjer vam bodo postregli z odličnim savinjskim želodcem.

V neposredni bližini so Golte, ki ponujajo ogromno možnosti za pohodništvo, kolesarjenje, pozimi pa odlično smuko in ostale zimske športe.
Zgornja Savinjska dolina je pravi raj tudi za kolesarje. Če ste gorski kolesar, so okoli nas vršaci, ki bodo zadovoljili še tako zahtevnega kolesarja, če ste “cestaš”, imate na voljo celotno Savinjsko dolino, rekreativni kolesarji pa bodo okoli nas našli ogromno poti za rekreacijo.